Se din kunds inställningar för notiser

Följ
  Administratör, Säljare, Support, Assistent
  Webbgränssnitt

Bra att veta: Vissa notiser via epost går inte att välja bort. T.ex. så kommer en ny faktura alltid behöva skickas ut, och går inte att avprenumerera.

Vilka inställningar har mina kunder?

Dina kunders val syns på deras respektive kundkort, precis under skickade fakturor.

"Notification_settings_-_creditor_view.png

För att läsa om hur dina kunder går tillväga för att anpassa sina inställningar, klicka här. 

Hittar du inte vad du letar efter?

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.