Återbetalning till bankkonto

Följ

Om du har gjort en felaktig betalning, eller betalat in för mycket pengar, så hjälper vi så klart till med en återbetalning!

Eftersom inbetalningen inte innehåller någon information om vilket konto som utbetalningen gjordes från så behöver vi en betalningskvittens från banken så vi vet att återbetalningen går till samma person som gjorde inbetalningen.

En screenshot av betalningen duger utmärkt som kvittens, och information som behöver finnas med på denna är:

• Belopp
  • Betaldatum
  • Betalreferens/OCR-nummer
  • Mottagande Bankgironummer
  • Avsändande kontonummer

Använd gärna detta formulär för att skapa ditt ärende eller skicka ett epostmeddelande till support@billogram.com