Varför händer ingenting när jag startar BankID-appen på min mobil?

Följ

När du öppnar BankID-appen på din mobil används det personnummer som är registrerat hos företaget du är kund hos för att sätta igång identifieringen. Om du loggar in åt någon annan som är registrerad som kund hos företaget som fakturerat, behöver de starta BankID-appen på sin mobil och sköta identifieringen åt dig.

1. Klicka på Logga in för att starta identifieringen.O_ppna_faktura.png
  2. När du har klickat på Logga in är det dags att öppna BankID-appen på din mobil för att fortsätta identifieringen och öppna din faktura. BankID-appen startar inte automatiskt.O_ppna_Mobilt_BankID.png

Om identifieringen trots det inte sätter igång kan det bero på ett tillfälligt fel i BankID-tjänsten. Då rekommenderar vi att du provar igen lite senare.