Vad gör jag om jag inte kan använda BankID-appen?

Om du inte kan öppna din faktura med hjälp av BankID-appen så kan du få tillgång till dina betaluppgifter genom att klicka på Inget Mobilt BankID? Fortsätt till betalning.

Öppna

Det går inte att schemalägga betalningar eller betala med Swish, utan du måste manuellt lägga upp en betalning din bank med de angivna uppgifterna.

Dagtid så kan du chatta med oss genom att klicka på chattrutan i högra hörnet. Föredrar du en annan kontaktväg så hittar du våra uppgifter här

7 av 7 tyckte detta var till hjälp